sweet memories

In less than 24 hours….each of everyone of us will be leaving Melaka….some of us might be seeing each other again…but some of us will be continuing their studies in Cyber…frankly speaking…right now..i’m trying to hold up my tears…but it is really the situation that i really hate….i admit that i am CRYING…the memory that we shared throughout this years really make me wanna burst into tears….it was really2 SWEET…i really wonder..WHY CAN’T WE JUST STOP THE TIME?…or…WHY JUST CAN’T WE TURN BACK TIME….and the answer will surely be a NO….huhuh…this is what we call life….we met each other…n we also hv to say goodbye to each other when the time come….huhuhuhu….

for this past one year….i’m so grateful to ALLAH SWT for giving me chance to get to konow u guys…some of u i’ve already know…but we tend to get closer….we shared all our good and sad time…se hang out together like nobody business….we stick together no matter what…we know each other better when others try to DUMP us out….u guys are the beautiful gifts that ALLAH gave to me as a guidance,as a strentgh for me to continue on living beside my own FAMILY….u guys accept me as who I am…n not for who I was…luv u guys so much….

no words can describe my feeling right now….after this there will no more “akk…study la..”,…”akk dinner x?.”…”buruk betul la”….”lalalalal”….”n lots more of words that playing in my mind now….no more hangout dinner together…lunch together….jln2 cari pasal…went to AFamosa together…an lots more….wuarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh……..so sad……but this is all we so called life…..and I believed WE WILL be SEEING EACH OTHER again…we will….just distance make us far….we will hangout together…playing around together……..

2006/2007 have already reach the end….for those who are going to CYBER….do take care of urself especially my dear ADIK KECIK….kelvin,do take care of her ok?….jgn buli2 dier….u will facing new life…new environment…meeting new people…just promise me…NEVER EVER FORGET ME……thnx for being a great sis…for giving me courage…for lending ur BANTAL BUSUK…..for spending our wonderful time together….i love u so much…take care my dear….gonna miss u so much…..to kelvin…all da best ok…nice to know u….to those who are staying in melaka…pija,syafiq,faris,nik,alia n syu….do take care of each other k….esp pija…be strong…i know u can…thnx for being a SHOULDER for me to cry on…gonna miss u guys for this few months…gonna miss the crazy but cool ride….gonna miss all the emo2 situation….huhuhu…take care guys….to k icun,mira n amy….slamat berpraktikal…we will facing a new world….one step forward in our life and education…..gain as much experience as we can….n for those who are graduating…..jihan,zura,juean…and others…. HAPPY GRADUATING my dear friends…n for those who will be leaving Malaysia…take care…study hard…n congrats for your success….but wut ever it is..do KEEP IN TOUCH….we will be seeing each other…we must….STICK FRIENDS forever…THNX for everything….every single meaningful lesson u guys taught me throughout our friendship….I LOVE U ALL…huhuh

gotta stop now…hv to start packing my stuff…till we meet again…..

::- Kita bertemu kerana-Nya…dan kita berpisah juga kerana-Nya…yg akn ke cyber…wishing u guys all da best..gonna miss the sweet moment…yg kt melaka..teruskn perjuangan…’KAMI’ together 4 ever k…n buat yg akn berpraktikal…slamat bekerja..-::

Add a comment May 26, 2007

1st story

sedar x sedar…kiter dah sampai ke penghujung sem…kejap je rasernyer masa berlalu…mcm2 yg telah kiter lalui bersama…suka…duka…gelak…ketawa…sumer tu dah jd mainan harian kiter…x fun la hidup kalau xder cabaran dan dugaan….bg aku…this is a very meaningful year….i get to know lot of  new things…mengenali erti persahabatan yg sebenar…berhadapan ngn berbagai2 situasi…yg ader 1 ketika…aku fikir…mampu ke x aku nk teruskn….mampu x aku nk berdiri tegak biler tpt aku berpijak makin rapuh…sampai 1 ketika aku pk…let it go…let it be…tp biasa la manusia..x akan pernah puas…aku teruskn jugak…aku berdoa agar aku dikuatkn iman dan semangat aku….n aku teramat bersyukur…di saat aku makin goyah…masih ader insan2 yg kuat menyokong aku dr belakang….korg la semangat aku…yg yakin dan percaya pd aku…yg x mudah percaya pd khabar2 angin….hanya Allah je yg dpt membalas jasa baik korg…no words can describe my feeling right now…

tp 1 jer aku harus akur…sampai satu tahap…kiter terpaksa berpisah dan membawa haluan kehidupan masing2…berbekalkn semangat dan doa msg2…insya-allah..kiter sumer mampu menghadapi dunia luar yg lebih nyata…KITA BERTEMU KERANA-NYA…DAN KITA JUA BERPISAH KERANA-NYA……setiap yg bertemu pasti akan berpisah…itulah hakikat kehidupan…mahu atau tidak..kiter harus akur pd ketentuanNya…tp berpisah x semestinyer hubungan yg kita bina…persahabatan yg kiter semai selama ni  pun akan putus….insys-allah..atas kehendakNya nnt…kita akn bertemu kembali…JAUH DIMATA..DEKAT DIHATI

di saat aku menaip coretan ni…aku rasa sebak sgt…naper setiap kali aku mula rapat ngn seseorg…kiter harus berpisah…segala kenangan lama aku imbas kembali…kita dah lalui mcm2..ader yg suka dan ader yg duka…sokongan ngn bantuan sesamer kiter yg menguatkn persahabatan kiter sumer….dr yg x berapa rapat…sampai boleh hangout sesamer….ya Allah..pasti aku akan rindu suasana ni nnt…tp xper…kiter sumer ader tanggungjwb yg harus kiter pikul…cuma aku berdoa..agar Allah restui persahabatan kiter sumer…lindungi kita sumer…sesungguhnya Allah tahu aper yg terbaik buat hamba2 nya…

buat meisiem….
adik kecik…akk akan rindu kamu sgt2 nnt….dah xder org yg akan kaco sy setiap kali nk g dinner….yg akan kaco sy time study..xkn ader org yg paksa sy study lg….thnx a lot dear…rasa mcm kejap je kiter kenal kn…dr satu group orientation…duk dpn bilik…kamu selalu mengadu kena kaco ngn suara2 sumbang dr blok dpn….slalu kena buli…x sangka boleh rapat mcm ni kn…nnt kalau dah g cyber…jgn lupa akk kt cni yer….walaupun kamu muda lg…tp kkdg kamu jauh lg matang dr org yg 25 ke atas…ur thoughts kept forever in my memory….kamu sabar melayan kerenah org2 disekeliling kamu….adik comel…hhuhuhu…kt cyber nnt….take care of yourself k…jgn bg sesaper buli kamu lg…..nnt kamu akn belajar independent…hehehhe…gonna miss the sweet moment…it was the beautiful give ever…..

to pija….
kamu dah buat sy nangis kt fs…huhuh….a person who i shared most of my personal life stories….kamu amat memahami sy….kamu slalu jd mangsa tpt sy nk nangis…..kamu slalu bg sokongn kt sy…kamu selalu kata….org yg byk ujian…Allah syg…kamu slalu kater…biar apa org nk buat kt kiter…biar org nk FITNAH kiter…janji kiter tau diri kiter siapa….huhuhu…kiter sedar asal usul kiter…huhu…pasni xder org mau gosip2 pasal SI ngn sy lg…huhuhuhu…tp xper2…4 bulan jer…pastu kiter akn menggamatkn suasana……sy sgt syg kamu…thnx gak coz family kamu sudi lyn kami sumer ngn baik ari tuh…sgt2 rasa mcm balik umah sendiri…pasni…walaupun kiter berjauhan…tp kiter leh msg2..calling…ym2…insya-allah…jauh dimata dekat di hati…

alamak…got to stop here…adik2 sudah marah suh study…nnt lps xm esok…aku akn sambung yg lelain pulak…org2 yg kuat memberi sokongn ngn semangat pd aku selama ini…

update later…chiozzz….

Add a comment May 25, 2007

the end

i’m free now….yihaaa…free from what neh?…at 10.15 last night 19/5…i’m officially not an SCC members anymore…the day i’ve waited so much…the day that i will feel RELIEF n FREE…after 3 n 1/2 years…finally it came to an end….the beautiful end with my neverending supported committee…u guys knows who u are…after facing a lot of ups n downs….CONFLICTS…so call MISSCOMMUNICATION….we managed to face it and alhamdulillah overcome it….thnx for the TRUST that the upper mgmt gave us…lots of things i’ve learned especially this one year…u will know who actually your friends are…who exactly hv the capability of being a LEADER…who just NATO….who PERASAN BAGUS…hahahha..no offence neh…

let me share some experience throughout the years of being an SCC…actually..X DER APER NK BANGGA KALAU DPT JD HICOM….it is just a title or might be a status….nothing to be proud…it is just a title with BIG RESPONSIBILITY…..u hv many things playing in ur mind….not just…”OK..NK BUAT MEETING”…”ON MY ORDER”…”KENA DGR CKP SY”….it is all about responsibility that u must carry out…image that you hv to take care off…good relationship with people around u…regardless who they are…alhamdulillah…since the 1st day in scc..i;ve been working with capable presidents….nothing much to worry about…hehehe…but besides thinking about the job,duty…might have to take into consideration the perception of the committee….it doesnt meant that…all of ur committee will respect u as a leader….handling this type of person makes me realize that…we have to face lot of people with lots of attitude out there…this is just a beginning…n it might be bigger challenge waiting for us out there…thnx 4 the good experience..:)

ok la..i guess i better stop now…my final xm does not end yet…i’ll be away from campus for around 4 months…seriously i gonna miss the moment we hang out together….mkn2..jln2 cari psl….4 months without all this…huhuh..anyway…thnx 4 being a great friends…stick together no matter what…we know who we r….thnx again…n c you guys later…muahxx..

signing off…

Add a comment May 20, 2007

songs dedication to my friends

Avril Lavigne Keep Holding On

You’re not alone
Together we stand
I’ll be by your side
You know I’ll take your hand
When it gets cold
And it feels like the end
There’s no place to go
You know I won’t give in
no I won’t give in

Keep holdin’ on
‘Cause you know we’ll make it through
We’ll make it through
Just, stay strong
‘Cause you know I’m here for you
I’m here for you
There’s nothing you can say (nothin’ you can say)
Nothing you can do (nothin’ you can do)
there’s no other way when it comes to the truth
So, keep holding on
‘Cause you know we’ll make it through
We’ll make it through

So far away
I wish you were here
Before it’s too late
This could all disappear
Before the doors close
And it comes to an end
With you by my side
I will fight and defend (ah ah)
I’ll fight and defend (ah ah) yeah yeah

Keep holdin’ on
‘Cause you know we’ll make it through
We’ll make it through
Just, stay strong
‘Cause you know I’m here for you
I’m here for you
There’s nothing you can say
Nothing you can say
Nothing you can do
nothing you can do
There’s no other way when it comes to the truth
So, keep holding on
‘Cause you know we’ll make it through
We’ll make it through

Hear me when I say
When I say I believe
Nothing’s gonna change
Nothing’s gonna change trust in me
Whatever’s meant to be
Will work out perfectly
Yeah, yeah, yeah, yeah….

La da da da, la da da da da
La da da da da da da da da

Keep holdin’ on
‘Cause you know we’ll make it through
We’ll make it through
Just stay strong
‘Cause you know I’m here for you
I’m here for you
There’s nothing you can say
nothing you can say
Nothing you can do
nothing you can do
There’s no other way when it comes to the truth
So, keep holding on
‘Cause you know we’ll make it through
We’ll make it through

Ahh, ahh
Ahh, ahh
Keep holdin’ on
Ahh, ahh
Ahh, ahh
Keep holdin’ on
There’s nothing you could say
Nothing you could say
nothin you could do
nothing you could do
There’s no other way when it comes to the truth
So, keep holding on
‘Cause you know we’ll make it through
We’ll make it through

Best Friend (English Version)
Artist: Kiroro

I don’t have to worry anymore, cause you will be by my side when I cry
You always smile at me
I am blessed because you always shine before me
Things that we have missed hastily at time, that’s the way it is
Faces that always being looked at
Forever hugging each other
Your smile has helped me endless time, you know
Thank you thank you Best Friend

These plenty happiness that I felt at this moment
All the friends that I have here, you the best present
I am blessed because you always be by our side
Surely things that I have accomplished here, those things too give me strength (change to strength)
Faces that always being looked at
Forever hugging each other
All of your smile has helped me endless time, you know
Thank you thank you Best Friend

Things that we have missed hastily at time, that’s the way it is
Faces that always being looked at
Forever hugging each other
Your smile has helped me endless time, you know
Thank you thank you Best Friend

Always always always my Best Friend

Mou daijoubu shinpai nai to nakisou na watashi no soba de
itsumo kawaranai egao de sasayaite kureta
mada mada mada yareru yo datte itsu demo kagayaiteru
toki ni wa isogisugite miushinau koto mo aru yo shikatanai
zutto mimamotte iru karatte egao de
itsumo no you ni dakishimeta
anata no egao ni nando tasukerareta darou
arigatou arigatou Best Friend

Konna ni takusan no shiawase kanjiru toki wa shunkan de
koko ni iru subete no nakama kara saikou no purezento
mada mada mada yareru yo datte itsu demo minna soba ni iru
kitto ima koko de yari togerareru koto sonna koto mo chikara nikawaru
zutto mimamotte iru karatte egao de
itsumo no you ni dakishimeta
minna no egao ni nando tasukerareta darou
arigatou arigatou Best Friend

Toki ni wa isogisugite miushinau koto mo aru yo shikatanai
zutto mimamotte iru karatte egao de
itsumo no you ni dakishimeta
anata no egao ni nando tasukerareta darou
arigatou arigatou Best Friend

Zutto zutto zutto Best Friend

special dedication to all who always gives me support n courage throughout the journey of life…treasure the moments we spend..gonna miss u all…

signing off

Add a comment May 11, 2007

a day trip to a famosa waterworld

us

wut’s up…baru je balik dr a famosa water world…hari yg sgt2 best n happening…thnx to amy,pija,meisiem,afzan,syafiq,faris,kelvin n nik for making this day a very2 happy and wonderful day….walaupun byk sungguh halangan dr mula…at last..tercapai gak hasrat nk spend masa sesamer b4 our finals nxt week…i had a great time…abis hilang sumer masalah….alhamdulillah…mungkin kita x sempat nk ke umbai je…sbb budget dan juga masa…msg2 pun dah penat…huhuhuh…xper..insya-allah kalau ada kelapangan nnt kiter ke sana pulak yek…

overall mmg best..x pat nk describe…mesti lg happening kalau pjal,lia n syu ader….gonna miss this moment so much….susah senang kiter sesamer lalui selama ni rasa nyer terbayar kot…

buat sumer…sy x tau nk ckp camner…x tau nk describe my feelings camner….gonna miss u guys so muchhh…walaupun ada antara kita akn still jumper…tp buat adik2 yg akn ke cyber…gonna miss all this moment….ur laughter…u guys make my day brighter…lps apa yg sy lalui…segala kesedihan yg sy lalui…sy bersyukur yg teramat…coz still ader insan yg sudi berkawan ngn sy sampai ke hari nih….walaupun korg dah tau perangai aku camner…hanya Allah je yg bisa membalas jasa korg sumer………just hoping that this relationship last forever…sampai biler2…walaupun kita nnt dah berjauhan…tp insya-allah kalau hubungan kita ni diberkati Allah…ianya akan kekal selama2 nya….

buat korg sumer…yg maner pernah bekerjasama ngn sy…syafiq,pija..ianya 1 pengalaman yg amat2 berharga….dan x kn sy lupakan…byk pengalaman sy timba sepanjang sthn nih…it was really valuable…..korg mengajar erti ketabahan…kesabaran…to faris n amy..thnx coz being a good friend n coursemate to me…korg amat2 sabar melayan kerenah gue kalau buat esemen…..korg la member paling rapat dlm ST…insya-allah kita akn jd security expertise nnt…buat afzan..thnx coz sudi join kami…main netball sesamer…glad to know u..buat meiseim n kelvin…gud luck in ur future..even we r far apart…the moment we have shared b4 gonna be remain forever…insya-allah…kalau ada kelapangan hujung minggu nnt…akk akn jenguk korg kt cj k…study leklok…muahxx…buat nik..kamu duk melaka elok2 yer….thnx coz sudi gantikn kami kt hostel opis…at least k nora xder la sunyi sgt nnt…n as conclusion…thnx to all…thnx 4 spending ur time…i enjoy it so much….u guys make me realize there is still somebody who will be by my side….during my ups n downs…u guys give me strength n courage….thnx alot..

syg kamu sumer sgt2…hope hubungan ni kekal sampai bila2…insya-allah…

“Ya Allah..Kau lindungi lah kami semua…Kau peliharalah hubungan kami ini…Kau berilah kami kekuatan di saat kami memerlukan…aku memohon pd Mu ya Allah…Kau berilah rakan2ku perlindungan…berikanlah kami semua kejayaan…dan bantulah kami ke jalan Mu,ya Allah…sesungguhnya Engkaulah tuhan yg maha pengasih lagi penyayang….” amiin ya rabalallamin….

Add a comment May 5, 2007

rahsia bulan kelahiran

MAC

* Berpesonaliti menarik dan menawan.(no komen)
* Mudah didampingi.(tgk org jugak kot..memula kenal mmg slow sikit)
* Sangat pemalu dan pemendam rasa.(yeazaa…sgt2 betul)
* Sangat baik secara semulajadi, jujur pemurah dan mudah simpati(sbb tu kkdg org lain mudah amik kesempatan).
* Sangat sensitif pada perkataan yang dituturkan dan alam persekitaran.(i am a sensitive person..so what?..muahhaha)
* Suka pada kedamaian.(yupz…sbb tu suka bersendirian)
* Sangat peka pada orang lain.(boleh la kot)
* Sesuai dengan kerjaya yang memberi khidmat kepada orang lain.(insya-allah)
* Tidak cepat marah dan sangat amanah.(x reti nk marah org)
* Tahu membalas dan mengenang budi.(alhamdulillah)
* Pemerhatian dan penilaian yang sangat tajam.
* Kecenderungan untuk berdendam jika tidak dikawal.(yg ini sgt tepat..sbb x reti nk marah org..n kalau asyik dipijak je..saper x bengang)
* Suka berangan-angan.(xper…x kena bayar pun)
* Suka melancong.(x jugak kot..sbb suka duk umah..main kucing)
* Sangat manja dan suka diberi perhatian yang sangat tinggi.(heheh..no komen)
* Kelam kabut dalam memilih pasangan.(belum sampai jodoh lg kot)
* Suka dengan hiasan rumahtangga.( ye ker…mcm x jer…ngeh3)
* Punya bakat seni dalalm bidang muzik.(minat tu ader…tp xder peluang)
* Kecenderungan pada benda yang istimewa dan baik.(yeazaa)
* Jangan terlalu mengikut selera atau perasaan(perlu dikawal)

itu sajer utk kali ni…c in da nxt post..

signing off…

Add a comment May 5, 2007

enliven the memoir

salam everyone…at last..we hv reach the end of the event…there is only left the AGM…we were having a great weekend….on friday night…we went to cj for the MMU AWARD….woooo…i’m entering the grand hall again…yeazaaa…the overall event was owesome n grand…congrats cyberian 4 making it a succes…me myself n my adik2 having a great fun where the night was ours….congrats to SCC itself for being the nominee and selected as top three for BEST PROFESIONALISM AWARD n BEST SERVISE AWARD….maybe it was not our luck yet…but it was a  good start….the best thing was…i met some of my juniors who already shifted cyberjaya…….

n last night..it was supposed to be our night…SCC APPRECIATION DINNER…thnx to those make it….u meant a lot to us…thnx for the neverending support…”ENLIVEN THE MEMOIR”….it was a difficult year for SCC…to all…we went through a lot of obstacle…the ups n downs…but yet some of us are still together…helping each other..supporting each other…really appreciated…THNX alot…not only the SCC members…the level leader’s,hostel resident…who stay together n giving us a neverending support…i treasure it so much…syg kamu sumer sgt2…it was a great opportunity to work with u guys…u’re spirit,enthusiasm….make us realize that there were somebody who will always believe in us….thnx so much…only Allah can repay ur kindness n hardwork…as this was my last sem being an SCC member..it was a good end…thnx who believe in me…who never let me down…who believe to work with me….who support me….who be profesional enough….i owe u guys a lot….the dinner was awesome…we own the night….

special dedication……
to k nora…thnx 4 coming to our dinner….muahxx..thnx for believe in me…thnx for being there for us…u r our guidance and strength…thnx for all the motivated words…knowing u was the best thing ever happened in my life…u make me strong n believe on myself to go through all the obstacles…the ups n downs…just i hope n pray..that allah will bless u n your beloved family…thnx a lot k nora…syg kamu…

to en poad…thnx for being a father for us…ur guidance…ur words…will always be in my heart forever…thnx for all the believe and advise throughout 4 years of my contribution of being an SCC….lot of things to be learn….

to hostel officers n advisors…thnx for the believe and helps…thnx for helping SCC to be the part of the community…thnx a lot….

to all my adik2….
syafiq- congrats on ur wonderful dinner…nice working with u…keep up ur good work…respect ur high commitment…ur high patience…it was a valueable 1 year experience working together…congrats for being a good capable president….u make a lot of change…u make others to believe on scc…..just ignore the distraction..coz i believe u hv  ur own determination to run scc…just remember….there will always be us to support u….u hv being a great person who manage to go all the ups and downs…u make me realize about a lot of things…thnx a lot….just ignore those who never appreciated…they’ll realize one day….once again congrats for the wonderful dinner…the night was enlive….

pija-thnx a lot….thnx for being always  there for me…who believes in me when others not….thnx for the support n contributon…working together was a great experience that i’ll treasure for life…who always being there no matter what…sorry for anything that i’ve hurt u….keep up ur good work…believes in yourself….muahx…syg kamu bangat..thnx for being a great adik…good luck n take care…

to lia n syu….thnx for the high commitment both of u give for the dinner…nice working with both of u…it will leave a sweet memory for me…thnx for believe in me….who being there during my ups n downs….syg kamu berdua….just ignore what other people talks about u…just make sure that u urself believe in it..be ur self….coz only u knew what is the best for u….good luck in wut u do….n  take care…

to nik,kelvin n meisiem,sheelaa,nik adlina….u guys was awesome…thnx for joining all of the programmes organized by us…thnx for all the great commitment…thnx for believing in us….u guys walks in when others walks out….u make us believe in ourself….thnx alot…no words to describe it…appreciate it so much…it was a wonderful year….i guess i’m loosing words to describe u guys….but bunch of thanx from me….n for those who are leaving melaka n going cyber…good luck…will be missing u all so much….n fo those staying in melaka…c ya all…good luck n take care….

to pjal…thnx for spending our weekend with us…thnx coz sudi turun dr cj….thnx for being a good listener and good adik to me….study hard n smart k….n take good care of urself….

lastly to all….me myself…apologizing my the bottom of my heart for anything that might gone wrong…make u hurt…sorry….thnx for believes in me…who give me courage to go through all the obstacle….who walks in when others walks out….i’m sorry for not being a capable n wonderful leader as it is hope…but i’ve learned a lot….cherish the moment together….u guys enlive the memory…i thought of leaving the last sem as an scc with wonderful memories…n u guys proves me right…knowing u guys is really a gift from allah that i’ll never able to repay…but i really hope that our relationship last for ever…keep up u guys good work…..do take care of ur self…i’ll be mising u guys so much…

IN MEMORIES OF SCC 06/07….ENLIVEN THE MEMOIR….

Add a comment April 29, 2007

luahan…

yo wuzz up…lama bangat x nulis d cni…adik d cj suh buat tag….tp kemalasan n tidak ader idea nk tulis aper..hahahha…nnt la yek pjal…ader idea n mood nnt akk tulis tag tu…

back to the title…apa maksud kehidupan…x yah criter jauh2 la…kita tgk life as a student je la…ader yg ckp dier akn ader LIFE kalau happy2 selalu…lpk2 ngn rakan sekepala…n the list go on…tp bg aku…janji aku x kaco hidup org…itu life aku…aku nk buat apa..itu hak peribadi aku…sbb aku x babitkn org lain…tp ada certain manusia ni pulak…selagi kita diam selagi tu la dier akan buat kita melatah….marah….aku sgt2 pelik…aku x kaco hidup korang apsal korg nk kaco hidup aku…..yg paling aku bengang…tetiber ada sorg ni plak…pegi fitnah aku itu n ini…perghhh…bapak berasap…ini sudah lebih….aku x kaco korg dah la….korg nk buat apa itu hak korg….korang nk gelak2 sampai pg hak korang….aku nk berkurung bilik ke apa ker…none of your FUCKING bussiness ok….aku dtg cni nk blajar…nk dpt ijazah…bkn nk cari pakwe….jodoh itu sumer ketentuan Allah…x semestinya korg yg berkepit ke hulu hilir skang ni conpem jd suami isteri…so,back off from my life….ader antara korg dah lama kenal aku…kenal hati budi aku…tp sbb fitnah yg korg pun x pasti betul ke x…perghhh…terus anggap aku n kwn2 aku skang hati x suci la…samakn ngn babi n anjing la….perli2 kt status ym…aku x melatah la kn….sbb aku x nk la jd mcm bdk2…perang status….ckp la apa korg nk ckp…aku diam selama ni x bermaksud aku mengalah….tp kalau dah sampai bab fitnah2 nih…saper x berasap….dr korg fitnah aku…baik bunuh jer…kurang sikit dosa tuh….ada plak….kt cni ckp lain…kt another pihak ckp lain….its up to u la kan…dosa tanggung sendiri…sendiri mau phm la….n one more thing la aku nk ingatkn….aku nk kwn ngn saper…minat ngn saper….itu HAK AKU….korang xder hak sikit pun nk masuk campur…sbb korg kwn ngn saper..minat saper aku pun x amik port….aku mkn x mintak duit korg…so,please mind ur own business…korang ckp la apa nk cakap…kuarkan la perkataan2 yg x sepatutnya…aku x kisah…sbb mak bapak aku x pernah ajar aku jd kurang ajar…mak bapak aku x pernah ajar aku samakn manusia ngn babi atau anjing….phm…

kpd mereka2 yg fitnah aku….korg ingat2 la yek…hidup kita umpama roda…x selamanya korg berada di atas…kalau betullah aku pernah buat apa yg korg ckp tu….balasan akan dtg pd aku…korg x yah risau la…itu antara Allah ngn aku….tp korg ingat 1 je benda…kalau itu cuma fitnah semata2 n sbb nk selamatkn diri sendiri…korg ingat2 la Allah yer..Allah tu maha adil….apa yg korg fitnah itu akn balik pd korg sendiri atau mungkin lebih teruk dr tu….just pd yg membuat cerita…pk2 balik la apa yg ko ckp tu….bila masa aku berckp ngn ko aku pun x tau…kalau ko rasa ko saja2 buat cerita sbb nk selamat or sbb ko cintakan org tu…fine…aku x leh nk buat apa…kalau ko nk mintak maaf tp x ikhlas baik x yah la kan…tp ko ingat 1 benda je la…kalau benda yg sama ko buat pd kitorg ni balik pd ko nnt…aku x dpt nk ckp apa la kan…ko yg pilih …. n lg satu kalau ko rasa susah nk mati nnt…ko jgn cari aku la yer….sbb itu antara ko ngn ALLAH….sbb ko dah fitnah aku dan kwn2 aku yg niat baik sbb ken aku ni sygkn ko….

sorry la kalau entry ni melampau…tp aku dah x tahan sgt2….aku x kaco hidup org…tp org keep on nk buat aku mengamuk…aku sabar aku diam….aku mohon pd allah beri aku kekuatan…dan alhamdulillah…allah berikn aku ketenangan menghadapi sumer ni…Allah itu maha mengetahui…pd mereka2 yg tau perkara sebenar n berada di cc aku saat susah dan senang….aku syg bangat kamu sumer…aku harap Allah akan balas kebaikan kamu sumer…..kita x perlu canang kt sumer org kita kwn baik..kita happy people…janji kita tau hati budi msg2…itu sudah mencukupi….aku dah byk mkn hati ngn perangai2 diorg…tp aku yakin ini sumer ujian dr Allah…aku tau Allah sygkn aku…sbb itu Dia nk uji aku…sbb semakin diuji…semakin aku dekatkn hati ngn Allah…hanya Allah je tempat aku mengadu…biar aku menangis sekarang….biar aku sakit skang…sbb setiap yg berlaku itu ada hikmahnya..itu janji Allah…aku yakin 1 hari nnt ader kebahagiaan yg menanti aku…

AMINNN…

1 comment April 26, 2007

visual DNA

Read my VisualDNA Get your own VisualDNA™

Add a comment April 13, 2007

ermmmm

Hellu everyone…huhuh..malasnyer nk update blog nih…byk benda criter..tp mcm xder mood nk nulis…many things happened lately…sgt2 busy ngn esemen n midtermnyer…rasa mcm x cukup masa jer….n dah naik pening group maner…

14/3-it was my birthday…how was it…no comment..the only best thing bout my besday this year was…celebrating with my family…my OWN FAMILY…my mom,sis,brother n future sis in law was  here in Melaka to celebrate it with me….we hang out together…mkn kek sesamer..thnx for those who remember..(yg ikhlas mengingati)…who gives gift…cute teddy bear…wishes from frens….cyber,melaka,long lost frined…friendster….adik d CJ n melaka….tp this is also the saddest besday ever…i hate to talk bout it anymore…but i hv no feeling on my birthday….

17/3- me,pija n syafiq went to CJ  for the opening of the Karnival Gemilang 10 which officited by the ministry of high education…the best thing is…we went to the GRAND HALL of MMU…fuhhhh…,1 year more to go..n insya-allah i’ll be graduating in that hall tooo…sgt2 teruja n bangga….from the talk we heard…i’m proud to say that i’m proud to be a MMUian…there,i met my old friend(ELLYA) n my adik (PJAL)…we share stories…we depart from MMU melaka at 630 am n only reach Melaka back at 530pm…woooo…sgt ngantuk n penat …but..the valuable experienced gained is more that anything…

that night…as we promised..me,amy,pija n nik went to MP to watch MUKHSIN…at first, syafiq n afzan were planning to join us…but bcoz of the ATM problem…they can’t…kalau x sure lg best our weekend….the story was fun n lots of laughter…no regret la kiranyer…..then,we just bought some KFC n nik bought MCd…n we bought adik kecik sundae coklat..(kamu mau diet ka)….pity amy have to drive back to Durian Tunggal at night..so,we decide to take away the food and ate at mosque square….we asked syafiq to join us at mosque square and we hv lots of story to share…..

what more neh…this week n the upcoming week…will be the busiest week i guess….many reports n esemen + prototype to be submitted(oppsss..lupa…aku mana ada esemen ngn midterm…aku dtg mmu nk enjoy jer…muahahhaha)….planning to join the sports fiesta this upcoming weekend…just for fun n nk dpt t-shirt tu jer…..

 ok la…gtg…nk crai bhn utk esemen n lab at 12…study2 gak…responsibility kena maintain jugak….

chioz…nora signining offf

Add a comment March 20, 2007

Pages

Categories

Links

Meta

Calendar

April 2021
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Most Recent Posts